Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!



Θα απορείτε ορισμένοι γιατί επέλεξα σήμερα να βάλω ένα βίντεο που δείχνει την ατμόσφαιρα στο Σαν Πάολο, έπειτα από το γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαίν και όχι μία φωτογραφία με θέμα την ομάδα μας. Και δικαιολογημένα θα σκεφτείτε ότι δεν είμαστε Νάπολι και πολύ περισσότερο δεν έχουμε στο ρόστερ μας παίκτη από την Αργεντινή! Απλούστατα, επέλεξα τη συγκεκριμένη στιγμή από τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων του… θερμόαιμου Νότου, για να σας δείξω πως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι (και) γιορτή.
Αύριο, λοιπόν, στο γήπεδο των Μελισσίων, με το Champions Team 96 (11.00) σαν γιορτή θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Μία γιορτή που δεν θα έχει να κάνει με την δυναμικότητα των αντιπάλων, τις καιρικές συνθήκες, την ποιότητα του γηπέδου, τις αντιδράσεις των θεατών (μετά στην καφετέρια). Θα είναι μια γιορτή που θα δημιουργήσει ο καθένας ξεχωριστά για τον εαυτό του. Και αν ο δημιουργός είναι μερακλής, τότε η γιορτή θα είναι πετυχημένη…
Μπείτε αύριο στο γήπεδο και παίξτε πρωτίστως για τους εαυτούς σας, την ομάδα και όχι για κανέναν άλλο. Μην προσπαθήσετε να κοροϊδέψετε κανένα, ούτε να αποδείξετε κάτι σε κανένα. Γίνετε πλούσιοι στην ψυχή. Φερθείτε με φιλότιμο. Και όταν γυρίσετε το μεσημέρι σπίτι κοιταχθείτε στο καθρέφτη και πείτε: «Αυτός είμαι. Ο εαυτός μου!»
Θεωρία, τακτική, στημένα, ανάλυση αντιπάλου, αύριο, στα αποδυτήρια. Να είστε στην ώρα σας στο γήπεδο. Εκτός των άλλων θα συζητήσουμε και για το αναβληθέν παιχνίδι με το Βήμα FM/Νέα, καθώς οι ελεύθερες ημερομηνίες είναι δύο (27/12, 3/01). Ωστόσο, μπορούμε να το κάνουμε και το απόγευμα κάποιας άλλης ημέρας.
Η αποστολή θα σταλεί με μήνυμα το βράδυ στο καθένα σας ξεχωριστά.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής έχουν ως εξής: 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:               
9 π.μ.    Eurosport – Πήγασος
11 π.μ.    Champions Team 96 – Alpha

ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:  
 9 π.μ.     ΑΝΤ1 – NovaSport FM
11 π.μ.    Πράσινη – Nova

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:             
 9 π.μ.     Γ.Γ.Α. - Action 24
11 π.μ.    Σ.Ε.Η. - Βήμα FM/Νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου