Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ALPHA ΜΕ 2-0


Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τύπου δεν ήταν ιδανική για την ομάδα μας, η οποία ηττήθηκε από τον ΣΕΗ (φωτό) με 2-0. Συνήθως ένα άσχημο αποτέλεσμα αφήνει πίκρα, αλλά η αγωνιστική εμφάνιση των παικτών, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έρχεται να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις. 
Η ενδεκάδα του πρώτου μέρους έκανε αρκετά καλό παιχνίδι, ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες στην ανάπτυξη και στα στημένα, ενώ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά ούτε μία φορά. Το γκολ των αντιπάλων προήλθε από λάθος δικό μας, αβίαστο και ασυνήθιστο, αλλά συμβαίνουν (και) αυτά στο ποδόσφαιρο.
Αντίθετα με τους αντιπάλους, βγάλαμε έξι φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, τρεις σταμάτησε με υπερένταση ο τερματοφύλακας, στις δύο αστοχήσαμε από πλεονεκτική θέση και στη μία δεν βρέθηκε κανείς από εμάς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, από μέση απόσταση και με τον γκολκίπερ εκτός θέσης.
Στην επανάληψη η έλλειψη πειθαρχίας που έφερε μία αδικαιολόγητη ένταση ορισμένων παικτών, χάλασαν τη χημεία και την ηρεμία της ομάδας, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανατρέψει το σκορ και να δεχθεί ένα ακόμη γκολ, σε μία από τις τρεις ή τέσσερις, αν θυμάμαι καλά, ευκαιρίες που έκανε ο ΣΕΗ.
Μένουμε με την πολύ καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και κλείνουμε στο χρονοντούλαπο την εμφάνιση του δευτέρου. Και επειδή το καλό κλίμα χάλασε από συμπεριφορές παικτών, θα αφήσω εκτός αποστολής για το επόμενο παιχνίδι τον παίκτη που πέταξε στα αποδυτήρια τη φανέλα του (δεν θα κοιτάξω ποτέ αν είναι κομμένα τα νύχια σας ή τα μαλλιά σας, που έκαναν οι προπονητές στην εποχή μου και μας τιμωρούσαν, αλλά είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα ήθους, θεσμών, συμβόλων και η φανέλα της ομάδας που υπηρετείς είναι για μένα σύμβολο όχι σφουγγαρόπανο). Επίσης σιωπηρή επίπληξη στους δύο αδελφούς και τον χαφ, οι οποίοι βγήκαν εκτός εαυτού και επιδόθηκαν σε αλληλοκατηγορίες. Εύχομαι να μην επαναληφθεί…

Για τον ALPHA αγωνίστηκαν οι: Γιατζόγλου, Βλάχος, Τσιριγώτης, Χαρίσης, Δ. Τσίγκας, Γρίβας, Χρηστάκος, Μοσχίδης, Ανδρικόπουλος, Μοιρούλης, Παπαϊωάννου (βασική 11άδα), Σαββόπουλος, Σ. Τσίγκας, Ρουμελιώτης, Αναπλιώτης, Φυσάκης, Σμυρλής, Κουρδής.

Στους υπόλοιπους αγώνες σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Nova – Action 24 3-1, Champions Team 96 – Eurosport 0-3 (να συγχαρώ τον ποδοσφαιριστή Δ. Μαυρογενίδη ο οποίος ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ είδε τον αντίπαλο να τραυματίζεται και έπαιξε φερ πλέι), ΑΝΤ1 – Πράσινη 5-1, Πήγασος – Γ.Γ.Α. 3-0 και Βήμα FM/Νέα – NovaSport FM 1-2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου