Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ALPHA ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ACTION 24


Λίγο πριν αρχίσω να γράφω την προαναγγελία του αυριανού παιχνιδιού της ομάδας μας (09.00, Action 24, γήπεδο Ελληνικού), διάβαζα μία ανάρτηση στο Facebook, του φανατικού θιασώτη και σχολιογράφου αυτού του μπλοκ, Ανδρέα Παγανόπουλου, ο οποίος είχε δημοσιοποιήσει μία δήλωση της Κατερίνας Στικούδη, που έλεγε: «Αν αποφασίσω στα 45 μου να κάνω όπερα θα το κάνω».
Αγαπητοί μου παίκτες. Μην περιμένετε ποτέ από εμένα, μιλώντας σοβαρά, βέβαια, να δημιουργήσω υπερβολές που άπτονται στην ψυχολογία του κάθε ατόμου ή να «χαϊδέψω» αυτιά, ακόμη και αν είναι επιμελώς περιποιημένα από τριχοφυΐα. Όποιος αξίζει θα παίζει!
Ορισμένοι θα αναρωτηθούν. «Τι τον έπιασε τον Λουκάκη και επιδίδεται σε βαρύγδουπες τοποθετήσεις και μηρυκάζει δηλώσεις επιφανών αοιδών;». Η απάντηση για πολλούς από εσάς μπορεί να είναι απλή. Για μένα, όμως, αποτελεί σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Και αυτό γιατί κάθε εβδομάδα αναγκάζομαι να αποκλείσω άτομα από την αποστολή, με αποκορύφωμα σήμερα όπου έπρεπε να βγάλω τρεις εκτός!
Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο δύσκολο είναι να κάνω, κάθε εβδομάδα, αυτή τη ψυχοφθόρο διαδικασία. Ειδικά σε μια ομάδα που είναι ερασιτεχνική. Γι’ αυτό, όποιος από εσάς μένει εκτός, δεν συνεπάγεται ότι δεν είναι στα πλάνα μου. Το ευχάριστο είναι το γεγονός ότι κανείς, μέχρι στιγμής, δεν με έχει βρίσει, την ώρα που τον παίρνω τηλέφωνο, για να του μεταφέρω τα… δυσάρεστα.  Εξάλλου, γνωρίζατε άπαντες από την αρχή της σεζόν, ότι θα κάνουμε ροτέϊσον στην κανονική περίοδο…
Ο αυριανός αγώνας έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Το Action 24 είναι αρκετά καλή ομάδα, με «ψημένους» στο πρωτάθλημα παίκτες, οι οποίοι, εκτός των άλλων, έχουν συμμετοχές σε τελικούς. Παράλληλα, ορισμένοι από εμάς προερχόμαστε από αυτή την ομάδα. Ωστόσο, φοβίες και συναισθηματισμοί μένουν στα σπίτια μας. Δεν με ενδιαφέρει εάν φοβάστε την παντόφλα ή το τσόκαρο της γυναίκας σας ή αν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και δακρύσατε βλέποντας το αδιέξοδο μιας αναζήτησης, το βράδυ, στο «Φως στο Τούνελ». Μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο με καθαρό μυαλό, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να βγάλετε στο γήπεδο τα συστήματα που θα ακούσετε, αλλά και τον καλύτερό σας εαυτό!
Η αποστολή, η οποία αυτή τη φορά με δυσκόλεψε, θα απαρτίζεται από τους: Αναπλιώτη, Ανδρικόπουλο, Βλάχο, Γιατζόγλου, Γρίβα, Κουβέλη, Μανδηλά, Μοιρούλη, Μοσχίδη, Παπαϊωάννου, Ρουμελιώτη, Σαββόπουλο, Τσίγκα Δ., Τσίγκα Σ., Τσιριγώτη, Φυσάκη, Χαρίση, Χρηστάκο. Ο Κουρδής θα είναι βοηθός προπονητή.
Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:
11 π.μ. Nova – NovaSport FM
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:
9 π.μ. ΑΝΤ1 – Γ.Γ.Α.
11 π.μ. Πράσινη – Eurosport
 
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:
9 π.μ. Champions Team 96 - Σ.Ε.Η.
1 π.μ. Πήγασος – Βήμα FM/Νέα
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ
Ανακοινώνεται ότι τιμωρείται με ποινή μίας (1) αγωνιστικής ο ποδοσφαιριστής της Γ.Γ.Α. Μανώλης Ειρηναίος.
Τα μέλη της επιτροπής ευχαριστούν δημόσια το Δήμαρχο Άνω Λιοσίων Χρήστο Παππού και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη, για την ευγενική τους χειρονομία να παραχωρήσουν το Δημοτικό Στάδιο, στο οποίο διεξήχθη το φετινό Σούπερ Καπ.
Η επιτροπή, τέλος, χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ενέργεια του ποδοσφαιριστή του Eurosport Μαυρογιαννίδη, ο οποίος, στον αγώνα της ομάδας του με αυτή της Champions Team 96 και ενώ ευρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για να σημειώσει τέρμα, επέλεξε να στείλει επιδεικτικά τη μπάλα άουτ, διότι την ίδια στιγμή αντίπαλος ποδοσφαιριστής ήταν πεσμένος τραυματίας στο χόρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου