Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η ΓΓΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!


Η πρόκληση της ΓΓΑ βρίσκεται προ των πυλών για την ομάδα του ALPHA, η οποία θα κληθεί να την αντιμετωπίσει αύριο (Σάββατο 25/10/2014), στο γήπεδο της Αργυρούπολης. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 09.00, οπότε η αποστολή θα πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο από τις 08.30, ενώ 10 λεπτά αργότερα θα ακολουθήσει η ομιλία, για την τακτική που θα ακολουθήσουμε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Σε όλους τους παίκτες μας, η ομάδα της ΓΓΑ, είναι πέραν του δέοντος γνωστή. Εξάλλου, την αντιμετωπίσαμε (και) προσφάτως στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας. Ωστόσο, επειδή τα φιλικά απέχουν παρασάγγας από τα επίσημα,  θα πρέπει να δοθεί η πρέπουσα σοβαρότητα.
Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου η ήττα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο αυριανό παιχνίδι θα ακολουθήσουμε διαφορετική τακτική, με έμφαση στις πλαγιοκοπήσεις και στα στημένα. Θα επιδιώκουμε να φθάσει η μπάλα με προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, ώστε να έχουν εύκολη δουλειά οι «εκτελεστές», διότι όπως είδαμε στον προηγούμενο αγώνα, έχουμε δυσκολία στο γκολ υπό πίεση.
Η αποστολή θα απαρτίζεται από τους: Ανδρικόπουλο, Βάνα, Γιατζόγλου, Γρίβα, Κουβέλη, Κουρδή, Μανδηλά, Μοιρούλη, Μοσχίδη, Παπαϊωάννου, Ρουμελιώτη, Σαββόπουλο, Τσίγκα Σ., Τσιριγώτη, Φυσάκη, Φλώρο, Χρηστάκο.

To υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ                         
9 π.μ.  NovaSport FM - Eurosport
11 π.μ.   Πράσινη - Champions Team 96

ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ                
11 π.μ.   Βήμα FM/Νέα – Nova

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ                          
 9 π.μ.   Action 24 - Πήγασος
 11 π.μ.  Σ.Ε.Η. - ΑΝΤ1


Ανακοινώνεται επίσης ότι τιμωρούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές με τις εξής ποινές: Αθανασίου (Πράσινη):  6 αγωνιστικές,  Δανδινόπουλος (Βήμα FM/Νέα):  1 αγωνιστική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου