Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΕΗ



Η νέα αγωνιστική περίοδος αρχίζει αύριο (Σάββατο 18/10/2014) και η ομάδα μας είναι έτοιμη και με πλούσιο ρόστερ για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της, με πρώτη του ΣΕΗ, με το οποίο αγωνιζόμαστε στις 9.00, στο γήπεδο του Ελληνκού. Στον  φετινό μαραθώνιο θα πάρουν μέρος 12 ομάδες (Alpha, Σ.Ε.Η., Nova, Action 24, Champions Team 96,  Eurosport, ΑΝΤ1, Πράσινη, Πήγασος, Γ.Γ.Α., Βήμα FM/Νέα,  NovaSport FM).
            Ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ωστόσο, οι περισσότεροι από εσάς είστε «μπαρουτοκαπνισμένοι» στο θεσμό και γνωρίζετε τις δυσκολίες. Στόχος μας (και φέτος) η παρουσία στα πλέι οφ, γεγονός το οποίο θα υλοποιηθεί με πειθαρχία, σοβαρότητα και ήθος.
            Πριν από κάθε αναμέτρηση θα βγαίνει18άδα (τόσοι μπορούν να παίξουν, βάσει καταστατικού), ενώ ανάλογα με την έκβαση της αναμέτρησης θα κρίνεται και η συμμετοχή του κάθε παίκτη. Στις διαθέσεις μου είναι να χρησιμοποιηθεί όλο το έμψυχο δυναμικό, ειδικά στην κανονική περίοδο, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο.
Οποίος θεωρήσει τον εαυτό του αδικημένο, το τηλέφωνό μου θα είναι πάντα στη διάθεσή του (εκτός όταν κοιμάμαι), για τα όποια παράπονα. Όλοι γνωρίζετε ότι είμαι ανοικτός και διαλλακτικός σε κάθε άποψη. Σε ζητήματα συμμετοχής δεν θα ανεχτώ «πηγαδάκια» στον πάγκο. Όχι γιατί θα μου χαλάσουν τον ψυχισμό (έχω βιώσει τρισχειρότερα), αλλά δεν θέλω να επηρεάζονται οι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή προσπαθούν για το καλύτερο.
Η 1η αγνωστική μας φέρνει αντιμέτωπους με την ομάδα των ηθοποιών, η οποία θεωρείται από τα καλύτερες του πρωταθλήματος. Αύριο αναμένεται να είναι κομπλέ, καθώς η ιδιομορφία των παικτών της είναι να μαζεύονται τις πρώτες αγωνιστικές όλοι και στη συνέχεια στα πλέι οφ!
Έχω ήδη καταστρώσει τα πλάνα μου, τα οποία θα σας τα αναλύσω στα αποδυτήρια (όχι στον αγωνιστικό χώρο) στις 08.40. Η αποστολή του αγώνα θα απαρτίζεται από τους: Αναπλιώτη, Ανδρικόπουλο, Βλάχο, Γιατζόγλου, Γρίβα, Κουρδή, Μοιρούλη, Μοσχίδη, Παπαϊωάννου, Ρουμελιώτη, Σαββόπουλο, Σμυρλή, Τσίγκα Δ., Τσίγκα Σ., Τσιριγώτη, Φυσάκη, Χαρίση, Χρηστάκο, Νάκο (β. προπ).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
11 π.μ.  Nova – Action 24

ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
9 π.μ.  Champions Team 96 - Eurosport       
11 π.μ.  ΑΝΤ1 - Πράσινη   

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
9 π.μ.   Πήγασος – Γ.Γ.Α.                              
11 π.μ.   Βήμα FM/Νέα – NovaSport FM  

Νικήτρια του Σούπερ Καπ αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΝΤ1, η οποία επιβλήθηκε στα πέναλτι του NovaSport FM. Στους αποβληθέντες, στη διάρκεια της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ποδοσφαιριστές επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές: Πάντας (NovaSport FM): 2 αγωνιστικές, Λέκκος (ΑΝΤ1): 1 αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου