Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ACTION 24 (2-0), Η ΙΝΔΙΑ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΠΡΙΟΝΙΔΙ!

Ο πάγκος βοήθησε τα μέγιστα!
Όλοι θα περιμένατε να ξεκινήσω την σημερινή τοποθέτηση με θριαμβολογίες και λεονταρισμούς, ορμώμενος από την νίκη μας επί του Action 24 με 2-0, χάρις σε δύο πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ των Μοσχίδη, Ανδρικόπουλου. Ωστόσο, η ματιά που έριξα στα (μέχρι στιγμής) στατιστικά του ιστολογίου, με οδηγεί στο να προβώ στην ελάχιστη κίνηση αβρότητας μέσα από το παρακάτω κείμενο: «Χαιρετίζω τους αναγνώστες από όλο τον κόσμο, που μας παρακολουθούν. Να είναι πάντα καλά όλοι οι φίλοι μας από τις ΗΠΑ, Ολλανδία, Κύπρο, Αυστραλία, Σκόπια, Αλβανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σερβία και Ινδία».
Μάλιστα κύριοι. Ακόμη και από την Ινδία  κάποιοι άφησαν το κυνήγι της λευκής τίγρης (είναι ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό ζώο, το οποίο έχει προκύψει από το υπολειπόμενο μεταλλαγμένο γονίδιο της τίγρης της Βεγγάλης και βγαίνει μία στις 10.000 γεννήσεις. Δυστυχώς, παρότι το είδος προστατεύεται, η λαθροθηρία συνεχίζεται ανελλιπώς, κυρίως για να φτιάξουν σκευάσματα από το δέρμα της) και αποφάσισαν να περάσουν την ώρα τους διαβάζοντας τα… κατορθώματά σας, αραχτοί σε μία από τις όχθες του Γάγγη!
Αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και τους εαυτούς σας, δεν πρέπει να τους απογοητεύσετε, για να ικανοποιήστε την ματαιοδοξία σας. Πρώτος από όλους, θέλω να υπερηφανεύεστε για τον εαυτό και τις επιτυχίες σας, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να λειτουργήσετε κόντρα στο κοινό συμφέρον, που στην περίπτωσή μας είναι το καλό της ομάδας…
Σε κάθε ομάδα ο εκάστοτε προπονητής έχει να διαχειριστεί τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες, όσους περιλαμβάνει το ρόστερ. Δεν είναι εύκολο πράγμα και θα συμπληρώσω ουδείς αναμάρτητος. Προσπαθώ να κάνω ότι είναι δυνατόν να σας έχω σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ειδικά την παραμονή των αγώνων, να σας βάλω στο μυαλό κάποια συστήματα και τακτικές, την τελευταία στιγμή, βέβαια, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια της προπόνησης και να  μοιράσω το χρόνο συμμετοχής. Το γνωρίζετε, καθώς έχει γίνει ανάλογη ομιλία πριν αρχίσει η αγωνιστική σεζόν, ότι άλλοι θα παίξουν λιγότερο  και άλλοι περισσότερο.
Βέβαια, για να επαναφέρω τη λέξη «εγωισμός», ορισμένοι από εσάς θεωρείτε ότι θα πρέπει να παίζετε όλο τον αγώνα ή πως θα πρέπει να βρίσκεστε στο κορμό της ενδεκάδας ή (το χειρότερο για μένα) είστε καλύτεροι από κάποιον συμπαίκτη σας που είναι βασικός. Δεν θα επιδοθώ στην πάγια τακτική της ζωής: «δώσε του μία ευκαιρία και σίγουρα δεν θα τα καταφέρει και θα εκτεθεί σε όλους». Και αυτό γιατί οι 17 μήνες ανεργίας μου, μου έχουν δείξει ότι οι φίλοι, των φίλων, των κυκλωμάτων, δίνουν ευκαιρίες σε ανθρώπους, που εγώ ούτε πριονίδι στο καφενείο μου δεν θα τους εμπιστευόμουν να ρίξουν και στο τέλος, ενώ τα λάθη τους στη δουλειά είναι δεκάδες, παραμένουν! Δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ κάνω το κουμάντο και έχω το άχαρο ρόλο να κόψω το… καρπούζι. Εάν κάποιοι στο μέλλον θεωρούν τον εαυτό τους (ποδοσφαιρικά) θιγμένο, ο διαπρεπής Σκωτσέζος Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπέλ (και) για τέτοιες περιπτώσεις εφηύρε το τηλέφωνο!
Αναφορικά με το παιχνίδι, τώρα, γιατί έχουμε γράψει, περίπου, 650 λέξεις χωρίς να πούμε τίποτα γι’ αυτό, η ομάδα αρχίζει και δείχνει μέσα στο γήπεδο αυτά που λέμε από τα φιλικά. Πλέον, ο κάθε παίκτης ξέρει τη θέση, το πώς να κινηθεί, τι να κάνει, γενικά έχει βρει τα πατήματά του. Σε λίγο καιρό η θεωρία στα  αποδυτήρια θα αναλώνεται μόνο σε κάποιες ιδιαιτερότητες των επικείμενων παιχνιδιών και όχι στα βασικά. Όλοι σας δείχνετε διάθεση, κάποιους τους αλλάζω γιατί δεν βρίσκονται σε καλή μέρα ή δεν τους πάει το παιχνίδι και κάποιους άλλους για να παίξουν όλοι. Το Σάββατο, με το Action 24, αυτό που με χαροποίησε είναι ότι οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή υπερέβαλλαν εαυτόν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σημειώσουμε τα δύο γκολ. Είμαι σίγουρος ότι μέσα τους κατάλαβαν τη συνεισφορά τους στο σύνολο και τα πανηγύρισαν δεόντως…
Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουμε το Βήμα FM/Νέα. Αποφάσισα να δώσω ευκαιρίες και σε παιδιά που έχουν παίξει λιγότερο μέχρι στιγμής, γι’ αυτό θα αλλάξω την βασική ενδεκάδα κατά το ήμισυ. Όλα θα εξαρτηθούν, βέβαια και από τις δουλειές σας.
Για τον ALPHA αγωνίστηκαν οι: Γιατζόγλου, Βλάχος, Τσιριγώτης, Σαββόπουλος, Μανδηλάς, Χρηστάκος, Ρουμελιώτης, Μοσχίδης, Ανδρικόπουλος, Μοιρούλης, Παπαϊωάννου (βασική 11άδα), Γρίβας, Κουβέλης, Σ. Τσίγκας, Χαρίσης, Αναπλιώτης. 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: NovaNovaSport FM 5-2, ΑΝΤ 1 – Γ.Γ.Α. 2-0, Πράσινη – Eurosport 2-2, Champions Team 96 - Σ.Ε.Η. 0-3, Πήγασος – Βήμα FM/Νέα 2-1.

Βαθμολογία - Κανονική Περίοδος 2014-15

Ομάδα
Α
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμοί
1.
Nova
3
3
0
0
15 - 5
9
2.
ΑΝΤ1
3
3
0
0
9 - 2
9
3.
Πήγασος
3
2
1
0
7 - 3
7
4.
Eurosport
3
2
1
0
6 - 2
7
5.
Σ.Ε.Η.
3
2
0
1
6 - 2
6
6.
Alpha
3
2
0
1
4 - 3
6
7.
Πράσινη
3
1
1
1
4 - 7
4
8.
Novasport FM
3
1
0
2
4 - 7
3
9.
Action 24
3
0
1
2
3 - 7
1
10.
Γ.Γ.Α.
3
0
0
3
1 - 7
0
11.
Βήμα FM-ΝΕΑ
3
0
0
3
4 - 11
0
12.
Champions Team 96
3
0
0
3
0 - 7
0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου