Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Τρία πουλάκια κάθονταν ψηλά (όχι στη Χαλκομάτα) στην κορυφή της γέρικης  λεύκας, η οποία έγλυφε με τα φύλλα της το γήπεδο του Πόρτο Ράφτη. Το κελάηδημά τους σε χαλάρωνε, σε έκανε να ονειρευτείς καταπράσινους αγρούς, καταγάλανες ήρεμες θάλασσες, σε συνέπαιρνε. Ήταν τόσο δυνατό που κάλυπτε τον ήχο από τα μπαλάκια, τα οποία κτυπούσαν με δύναμη στο ξύλο της ρακέτας, λες και ήθελαν να το διαπεράσουν.
Ο μπάτης δεν τα κουνούσε από τη θέση τους. Τα μικρά ποδαράκια τους είχαν σφίξει με δύναμη το κλαδάκι της λεύκας. Μόνο τα πολύχρωμα φτερά τους τρεμόπαιζαν στις εναλλαγές που έκανε το φως, όταν ο αέρας κουνούσε τα φύλλα. Ξαφνικά οι καρδερίνες πέταξαν. Χωρίς λόγο και αφορμή. Τίποτα δεν έδειξε να τις φοβίζει!
Τις παρακολούθησα αμήχανος  μέχρι που έφθασαν στο απέναντι δάσος και χάθηκαν από τα μάτια μου. Στη συνέχεια, ασυναίσθητα, γύρισα το βλέμμα στην λεύκα. Τίποτα. Κοίταξα τον ουρανό για κάποια απειλή. Καθαρός. Ρώτησα τους ρακετίστες αν έφυγε κανένα μπαλάκι ψηλά, στην κορυφή του δένδρου. Πήρα αρνητική απάντηση.  Έριξα στο καναβάτσο του μυαλού όλες τις παραμέτρους. Τελικά έβγαλα το πόρισμα:
«Αυτοσυντήρηση και επιβίωση».
Η ιστορία είναι φανταστική. Την επινόησα θέλοντας  να κάνω ένα παραλληλισμό για το αυριανό παιχνίδι με τον Πήγασο (09.00, Μελίσσια). Δεν θα επιχειρήσω να εισέλθω σε επεξηγήσεις. Σκεφτείτε μόνοι σας το τέλος, με γνώμονα το πόρισμα που έβγαλα. Και θα είστε κερδισμένοι, απέναντι σε μια ομάδα που την θεωρώ από τις σταθερότερες του πρωταθλήματος.
Θεωρία, τακτικές, στημένα, ενδεκάδα, αύριο το πρωί στα αποδυτήρια. Εργασία, ιώσεις και ταξίδια συνηγορούν στις (δικαιολογημένες) ελλείψεις που θα έχουμε. Η αποστολή θα απαρτίζεται από τους: Αναπλιώτη, Ανδρικόπουλο, Βάνα,  Βλάχο, Κουβέλη, Κουρδή, Μοιρούλη, Παπαϊωάννου, Ρουμελιώτη, Σαββόπουλο, Σμυρλή, Τσίγκα Δ., Τσίγκα Σ., Τσιριγώτη, Φυσάκη, Χαρίση, Χρηστάκο.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  
9 π.μ.  Γ.Γ.Α. - Πράσινη
11 π.μ.  Action 24 - Eurosport

ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:   
9 π.μ.   NovaSport FM  – Σ.Ε.Η.
 11 π.μ.   Nova - ΑΝΤ1

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:              
11 π.μΒήμα - Champions Team 96  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου