Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΜΠΟΥΖΟΥΑΖΙΑ ΑΛΛΑ… ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟ NOVASPORT FM!

Ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα, η σημερινή ανάρτηση, η οποία ουσιαστικά αποτελεί την προαναγγελία του αυριανού αγώνα με το NovaSport FM (11.00, Αργυρούπολη), γράφεται με τον πρωινό καφέ. Για να σας πω και ένα μυστικό (!), το πρωί είναι η ώρα που μου αρέσει να γράφω, παρά το γεγονός ότι από την 1η Αυγούστου 1988, που υπέγραψα το πρώτο μου μισθολόγιο στον Ελεύθερο Τύπο και μέχρι να με αναγκάσει η ΕΡΤ να φύγω από την Καθημερινή, τον Δεκέμβριο του 2012 (κάποια λαμόγια της, τα οποία τώρα κόπτονται για τα εργασιακά δικαιώματα, με πέρασαν πειθαρχικό για την παράλληλη απασχόληση), έγραφα συνέχεια βράδυ!
Ωστόσο, όπως σας μετέφερα και στο μήνυμα, η σημερινή συνεύρεση της ομάδας στο σπίτι του Ρουμελιώτη, για μπουζουαζία, είναι μιας πρώτης τάξεως χαλάρωση, που θα συνδυαστεί μετά του… ωφελίμου, την χειροποίητη πίτσα του οικοδεσπότη, της οποίας το μυστικό κατασκευής έμαθε στην Β. Ιταλία και συγκεκριμένα στις Δολομονικές Αλπεις, όταν πήγε για ένα χρόνο, ασκούμενος τον πνευματισμό. Προτείνω, μάλιστα, να βρισκόμαστε πιο συχνά εκτός γηπέδων και όχι μια φορά την σεζόν. Εάν δεν το καταφέρουμε, τότε ας κατοχυρώσουμε την 28η Νοεμβρίου, ως «παγκόσμια ημέρα μπουζουαζίας στου Ρουμελιώτη» (σ.σ. εδώ που τα λέμε δεν είναι άσχημη ιδέα, καθώς μέχρι και παγκόσμια ημέρα τελωνείων υπάρχει!)
Στο παιχνίδι μας τώρα. Ο NovaSport FM μπορεί να έχει μόνο μία νίκη (με Βήμα FM-ΝΕΑ), αλλά δεν παύει να είναι μια έμπειρη ομάδα, με σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις στο πρωτάθλημα Τύπου. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι ήταν φιναλίστ στον τελικό του κυπέλλου!
Σας έχω ξαναπεί ότι η ψαλίδα στο ποδόσφαιρο έχει μικρύνει. Κάτι που βλέπουμε και σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτυπώθηκε ανάγλυφα την περασμένη Τετάρτη στην Μαδρίτη, όταν η Ατλέτικο νίκησε 4-0 τον Ολυμπιακό! Επ’ ουδενί, λοιπόν, δεν πρέπει να την «πατήσουμε» σαν τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο θαρραλέα και να κάνουμε αυτό που δουλεύουμε κάποιους μήνες τώρα. Σοβαρότητα, πειθαρχία ακόμη και αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα περιμένουμε. Στον πάγκο θα έχουμε πολλές λύσεις, γι’ αυτό οι παίκτες της βασικής ενδεκάδας δεν θα πρέπει να κρατούν δυνάμεις. Θεωρία, τακτική, στημένα, ανάλυση αντιπάλου, αύριο, στα αποδυτήρια, γιατί μας παρακολουθούν…
Η αποστολή θα απαρτίζεται από τους: Ανδρικόπουλο, Βάνα, Γιατζόγλου, Κουβέλη, Μανδηλά, Μοιρούλη, Μοσχίδη, Παπαϊωάννου, Ρουμελιώτη, Σαββόπουλο, Σμυρλή, Τσίγκα Δ., Τσίγκα Π., Τσίγκα Σ., Τσιριγώτη, Φυσάκη, Χαρίση, Χρηστάκο.
Αμφίβολος είναι ο Βλάχος, ο οποίος εάν μπορέσει να έρθει (το βράδυ θα γνωρίζει), θα βγάλω έναν με λιγότερες παραστάσεις, λόγω  της σοβαρότητας του αγώνα. Βοηθός μου στον πάγκο θα είναι ο Κουρδής.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής έχουν ως εξής: 

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:
 9 π.μ. Champions Team 96 - Nova
11 π.μ. Σ.Ε.Η. - Γ.Γ.Α.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:
 9 π.μ. Πράσινη – Action 24

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:
 9 π.μ. ΑΝΤ1 – Πήγασος
11 π.μ. Eurosport – Βήμα FM/Νέα

Στους ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν την περασμένη αγωνιστική, επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές: Τζίλιος (Γ.Γ.Α.): 2 αγωνιστικές, Σαρδέλης (Πράσινη): 2 αγωνιστικές, Βρακάς (Πήγασος): 1 αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου