Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΡΟΜΕΛΙΝΗ!


Η αποστολή με το Novasport FM.
Στο τέλος του κειμένου υπάρχει εκτενές φωτορεπορτάζ
Μισή ώρα, τώρα, χαζεύω το ενυδρείο απέναντι από το κομπιούτερ. Ο κλόουν έχει πολύ γέλιο. Όταν άναψαν τα φώτα, βγήκε από την κρυψώνα του και κυνήγαγε το μικρό πορτοκαλί τιγράκι. Δεν τον κακίζω, ούτε επιχειρώ να μπω ανάμεσά τους. Ο μικρός , συχνά – πυκνά ξεμακραίνει από το κοπάδι και χώνεται ανάμεσα σε αυτόν και το καρχαριάκι. Κάνει σλάλομ ανάμεσά τους. Όποιος ξέρει από ψάρια καταλαβαίνει ότι είναι ένα παιχνίδι, που σαν θεατής σου προκαλεί το γέλιο!
Σήμερα, όμως, αυτό το ζεστό για την εποχή βράδυ του Σαββάτου, δεν έχω διάθεση ούτε να γελάσω. Πολύ περισσότερο να γράψω. Γενικά μου λείπει η διάθεση. Τελικά ύστερα από ώρα αποφασίζω να ξεκινήσω. Η 15η ανάρτηση που πέφτει βαριά!
Η ισοπαλία (1-1) το μεσημέρι με το Novasport FM δεν χωνεύεται. Είναι σαν ήττα για μένα! Και όχι γιατί δεν έπαιξε καλά ο αντίπαλος. Αντίθετα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο γήπεδο και δεν θα διστάσω να πω ότι μαζί με το ΣΕΗ ήταν οι καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Ωστόσο, δεν χωνεύεται γιατί μια… κλωτσιά, περίπου, στην μία ώρα παιχνιδιού έχυσε την καρδάρα με το γάλα!
Σχεδιάσαμε αυτό το παιχνίδι με διαφορετική φιλοσοφία. Η ενδεκάδα άλλαξε κατά 4/10 με το σκεπτικό να είμαστε πιο φρέσκοι και γρήγοροι στην επανάληψη, την χρονική περίοδο που όπως με ενημέρωσαν οι κατά καιρούς αντίπαλοι του Novasport FM, πέφτει η απόδοσή του, λόγω κούρασης. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0 και άλλαξα τέσσερις παίκτες. Ο ένας με είχε ενημερώσει ότι ήθελε να φύγει στο ημίχρονο, οι δύο ήταν στα πλαίσια του ροτέισον, καθώς τους αντικατέστησαν δύο πρωταγωνιστές της περασμένης αγωνιστικής και ο τελευταίος επειδή ήθελα να δώσω επιθετική πνοή.
Το 1-0 ήρθε γρήγορα. Δύο λεπτά μετά τη σέντρα ο Γιώργος Παπαϊωάννου με πολύ καλό πλασέ άνοιξε το σκορ! Όλα έδειχναν να πηγαίνουν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δώσαμε λίγο χώρο στον αντίπαλο και κτυπούσαμε στην κόντρα. Κερδίσαμε δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν (όχι τέσσερα όπως λένε κάποιοι). Η ανατροπή του Τσιριγώτη, που η κλωτσιά που δέχτηκε ακούστηκε σε όλο το γήπεδο και η κεφαλιά στον Χρηστάκο, ο οποίος χρειάστηκε τον γιατρό για να συνέλθει. Για το ακυρωθέν γκολ του Ανδρικόπουλου δεν έχω άποψη γιατί δεν ήμουν στην ευθεία…
Δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία. Ωστόσο, με προβλημάτισε το γεγονός πως κλήθηκε να μας διαιτητεύσει ένας άνθρωπος, που χρησιμοποιείται μόνο βοηθός, λόγω σωματοδομής. Άλλωστε σε όλο το παιχνίδι κινήθηκε γύρω από τη μεσαία γραμμή, ενώ στις επίμαχες φάσεις ήταν τουλάχιστον 35 μέτρα μακριά!
Και πάλι όμως δεν είναι η διαιτησία που δεν μπορώ να χωνέψω την ισοπαλία. Και αυτό γιατί αν είσαι καλός, σοβαρός και με ανεβασμένη απόδοση πρέπει να κερδίσεις και τον διαιτητή! Αυτό το τελευταίο έλλειψε. Κάποιοι παίκτες, που διακρίνονται για την σταθερότητά τους, είχαν μειωμένη απόδοση. Δεν βοήθησαν όσο θα έπρεπε. Δεν έσπρωξαν την ομάδα επιθετικά, υστέρησαν αμυντικά. Έτσι, άλλωστε, προήλθε το γκολ της ισοφάρισης. Ας είναι...
Δεν είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Δεν κατακρίνω κανένα. Όλοι έχουμε τις άσχημες ημέρες. Ο άντρας έχει περίοδο μία φορά το εξάμηνο. Μπορεί να πέσαμε στην περίπτωση. Συζήτησα με τους παίκτες μετά το παιχνίδι, είπα, άκουσα τις απόψεις τους και τέλος. Απλά καταγράφω τα γεγονότα προς γνώσι και συμμόρφωση. Συνεχίζουμε…
Προς ενημέρωσή σας το τσίμπημα στη μέση του Βάνα δεν ήταν και τόσο ανησυχητικό. Πήγε σπίτι έβαλε ζεστή ζώνη και αισθάνεται καλύτερα. Δεν θα την επιβαρύνει (αγωνιστικά, όχι επαγγελματικά) τις επόμενες ημέρες και θα είναι πάλι κοντά μας.
Μία παράκληση. Επειδή ο Μοσχίδης μένει Πόρτο Ράφτη, δεν έχει πλέον μεταφορικό μέσο και έκανε τρεις ώρες να γυρίσει πίσω με μετρό, προαστιακό και δύο λεωφορεία, εάν κάποιος μένει στην Ανατολική Αττική να μιλήσει μαζί του για να συναντιούνται κάπου ή να τον παίρνει - αφήνει στην αφετηρία του λεωφορείου του Πόρτο Ράφτη (την πλατεία Αιγύπτου στο πεδίον του Άρεως).
Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον ΑΝΤ1. Εκτός αποστολής θα είναι ο Στέλιος Τσιριγώτης, ο οποίος τιμωρήθηκε από τη διοίκηση με την ποινή της μιας αγωνιστικής, για πειθαρχικό παράπτωμα, ύστερα από εισήγηση δική μου.
Για τον ALPHA αγωνίστηκαν οι: Γιαντζόγλου, Σ. Τσίγκας, Τσιριγώτης, Χαρίσης, Σαββόπουλος, Ρουμελιώτης, Φυσάκης, Δ. Τσίγκας, Μοσχίδης, Μοιρούλης, Παπαϊωάννου (βασική 11άδα), Μανδηλάς, Ανδρικόπουλος, Βλάχος, Χρηστάκος, Βάνας, Σμυρλής , Κουβέλης.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Champions Team 96 – Nova  0-4, Σ.Ε.Η. - Γ.Γ.Α.1-3,  Πράσινη – Action 24 0-1, ΑΝΤ1 – Πήγασος  2-0, Eurosport – Βήμα FM/Νέα 1-1.

Βαθμολογία - Κανονική Περίοδος 2014-15

Ομάδα
Α
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμοί
1.
ΑΝΤ1
7
6
0
1
16 - 5
18
2.
Nova
7
6
0
1
24 - 9
18
3.
Σ.Ε.Η.
7
4
1
2
18 - 10
13
4.
Action 24
7
3
2
2
10 - 9
11
5.
Alpha
6
3
1
2
7 - 5
10
6.
Πήγασος
7
3
1
3
14 - 13
10
7.
Γ.Γ.Α.
7
3
1
3
11 - 9
10
8.
Eurosport
7
2
4
1
12 - 11
10
9.
Πράσινη
7
2
2
3
9 - 16
8
10.
Novasport FM
7
1
1
5
11 - 19
4
11.
Βήμα FM-ΝΕΑ
6
0
2
4
8 - 17
2
12.
Champions Team 96
7
0
1
6
2 - 19
1

Alpha και Βήμα FM-ΝΕΑ έχουν ένα αγώνα λιγότερο.

Φωτογραφικές στιγμές του αγώνα:
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου