Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.

Πριν από χρόνια είχα γράψει ότι η στατιστική στο ποδόσφαιρο είναι σαν μια παντρεμένη γυναίκα που θέλει δίπλα της τον σύζυγο, από συνήθεια και σιγουριά, σε σημείο, μάλιστα, να του κάνει διαρκώς σκηνές ζηλοτυπίας και τους εραστές για διασκέδαση και ποικιλία. Ήθελα να πω ότι η στατιστική χρειάζεται στο άθλημα, αλλά δεν απεικονίζει πάντα την πραγματικότητα.
Και διευκρινίζω γιατί τους ιδιωματισμούς που χρησιμοποιώ στις ομιλίες μου στην ομάδα, κάποιοι δεν τους καταλαβαίνουν. Όπως έγινε το περασμένο Σάββατο με τη περίπτωση του Στέφανου Τσίγκα, ο οποίος έτυχε να γίνει ένα παράδειγμα αποδυτηρίων προς αποφυγήν και του Γιώργου Κουρδή, καθώς λέγοντας: «…μου έδωσε χαρτάκι», φυσικά και δεν κυριολεκτούσα! Απλά σας είπα με ποδοσφαιρική διάλεκτο την προφορική πρόταση που μου έκανε. Την οποία αποδέχτηκα!
Ξεφύγαμε, όμως, πάλι! Κάθισα λοιπόν και έβγαλα την στατιστική των παικτών που έχω χρησιμοποιήσει στην ομάδα (21), για να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα της διαχείρισης που γίνεται, μέχρι στιγμής και με δεδομένο ότι όλοι οι αντίπαλοι είναι υπολογίσιμοι. Φυσικά μόνο για χρόνο συμμετοχής, γιατί το θέμα της προσφοράς – παραγωγικότητας δεν γράφεται σε δημόσιο site. Άλλωστε, πολλοί από εσάς με παίρνετε τηλέφωνο, με ρωτάτε για την απόδοσή σας και σας λέω την… ωμή αλήθεια!
Ας δούμε λοιπόν μαζί όλους τους παίκτες:








·         Ο Σωτήρης Γιατζόγλου είναι ο βασικός μας τερματοφύλακας. Δεν έχει αγωνιστεί μόνο όταν έλειψε.
·         Ο Κώστας Μοιρούλης έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα και δεν έχει αντικατασταθεί.
·         Ο Στέλιος Τσιριγώτης έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα και σε ένα έχει γίνει αλλαγή.
·         Ο Δημήτρης Ανδρικόπουλος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα και σε όλα έχει γίνει αλλαγή.
·         Ο Γιώγος Μοσχίδης έχει αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα σε όλα τα παιχνίδια που έχει έρθει και σε όλα έχει γίνει αλλαγή.
·         Ο Γιώργος Παπαϊωάννου έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα και σε όλα έχει γίνει αλλαγή.
·         Ο Σταύρος Βλάχος έχει αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα σε όλα τα παιχνίδια που έχει έρθει και σε όλα έχει γίνει αλλαγή.  
·         Ο Γιώγος Ρουμελιώτης έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα, χωρίς να γίνει αλλαγή και σε ένα αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο.
·         Ο Δημήτρης Τσίγκας έχει αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα στα τρία (στα δύο έγινε αλλαγή) από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει έρθει. Στο τέταρτο κλήθηκε να παίξει στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσε!
·         Ο Δημήτρης Χαρίσης έχει αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα σε όλα τα παιχνίδια που έχει έρθει, ενώ στα δύο έχει γίνει αλλαγή.
·         Ο Στέφανος Τσίγκας έχει αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα στα τρία από τα πέντε παιχνίδια που έχει έρθει, σε όλα έχει γίνει αλλαγή και στα δύο μπήκε στο β’ ημίχρονο.
·         Ο Ηλίας Σαββόπουλος έχει αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα στα τρία από τα πέντε παιχνίδια που έχει έρθει, στα δύο δεν έχει αντικατασταθεί, ενώ στα δύο μπήκε στο β’ ημίχρονο.
·         Ο Νίκος Μανδηλάς έχει αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα σε όλα τα παιχνίδια που έχει έρθει, δεν έχει αντικατασταθεί.
·         Ο Άγγελος Γρίβας  έχει αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα σε δύο παιχνίδια, έχει αντικατασταθεί (στο ένα μάλιστα στο 22’), σε ένα αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο,
·         Ο Αλέξανδρος Χρηστάκος έχει αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα στα δύο από τα πέντε παιχνίδια που έχει έρθει, έχει αντικατασταθεί, ενώ στα τρία μπήκε στο β’ ημίχρονο. Στο ένα ήταν βασικός αλλά καθυστέρησε!
·         Ο Βασίλης Αναπλιώτης έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που έχει έρθει στο β’ ημίχρονο, σε δύο επιχειρήθηκε να αγωνιστεί βασικός αλλά κόπηκε λόγω αναλογίας!
·         Ο Παύλος Φυσάκης έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που έχει έρθει στο β’ ημίχρονο, ενώ στο ένα ήταν βασικός αλλά καθυστέρησε!
·         Ο Αλέξης Κουβέλης έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που έχει έρθει στο β’ ημίχρονο.
·         Ο Δημήτρης Σμυρλής έχει αγωνιστεί βασικός σε ένα παιχνίδι ως τερματοφύλακας και στο β’ ημίχρονο στο άλλο που είχε έρθει.
·         Ο Δημήτρης Βάνας έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που έχει έρθει στο β’ ημίχρονο, ενώ σε ένα ήταν εκτός αποστολής.
·         Ο Γιώγος Κουρδής έχει αγωνιστεί στο β’ ημίχρονο σε τρία παιχνίδια, ενώ στα υπόλοιπα δύο ήταν στον πάγκο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου