Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΡΙΟ ΜΕ NOVA ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ!

Ελπίζω κάποιοι να μην φθάσουν μέχρι την Λέσβο
Το μήνυμα ενός συμπαίκτη σας, το οποίο αφορούσε οικονομικής φύσεως θέματα, με αποκορύφωμα την αδυναμία εξεύρεσης καυσίμου για να μεταβεί στο γήπεδο, με προσγείωσε την πραγματικότητα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή (χθες το απόγευμα) στο μυαλό μου στριφογύριζαν σκόρπιες κουβέντες των διαδρομιστών, τους οποίους δεν τους κακολογώ. Άλλωστε, εάν δεν υπήρχαν οι (ελάσσονες) αντιδραστικοί σε ένα σύνολο, θα μιλούσαμε για ένα θεσπέσιο έδεσμα μόνο οπτικά, καθώς θα ήταν άνοστο, χωρίς αλάτι ή πιπέρι!
Πρόσωπα και ονόματα δεν είναι επί της παρούσης ανακοινώσιμα. Ωστόσο, αναφέρθηκα στα εν λόγω περιστατικά για να καταλάβουν οι μεν (διαδρομιστές) ό,τι υπάρχουν συμπαίκτες τους, που τιμούν την ομάδα και κάνουν το παν για να παραβρεθούν στο γήπεδο. Ακόμη και αν είναι στον πάγκο. Επίσης οι… μεν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ομάδα δεν είναι κουβέντες καφενείου όλη την εβδομάδα, τέντωμα του… εντέρου στον καναπέ του σπιτιού τους και το Σάββατο πάμε στο γήπεδο με τις φανέλες καπαρωμένες!
Σε όλα αυτά το σχόλιό μου είναι: «Το μοναδικό θετικό βήμα, από την στιγμή που αποχώρησα από τη θέση του αντιπροέδρου στην επιτροπή, ήταν η θέσπιση μεταγραφών στην περίοδο του Ιανουαρίου». Εάν λοιπόν, σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος Τύπου, σε κάποιον δεν αρέσει το κλίμα, αρχίζει από τώρα διερευνητικές επαφές με κάποια άλλη και ζητά από τη διοίκηση το δελτίο του. Και όπως καταλαβαίνετε δεν νοείται να φύγουν 20 για να μείνουν τρεις (τα νούμερα είναι τυχαία)…
Αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, Nova, στο γήπεδο των Μελισσίων, με προγραμματισμένη ώρα έναρξης τις 09.00, άπαντες δείξατε διάθεση για συμμετοχή, κάτι που εκτιμάται δεόντως. Η στρατηγική και η ενδεκάδα (έχει ήδη βγει), καθώς οι άλλες ανακοινώσεις σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση, θα γίνουν στα αποδυτήρια στις 08.45, για ευνόητους λόγους. Η ομάδα μας έχει δείξει χαρακτήρα μέχρι τώρα, πιστεύω σε εσάς και θα χρησιμοποιηθείτε όλοι. Εξάλλου, στο τελευταίο μας αγώνα, η βοήθεια του πάγκου ήταν σημαντικότατη. Και ομάδες που έχουν «πάγκο» δεν φοβούνται κανέναν!
Η αποστολή θα απαρτίζεται από τους: Αναπλιώτη, Ανδρικόπουλο, Βλάχο, Γιατζόγλου, Γρίβα, Κουβέλη, Κουρδή, Μοιρούλη, Μοσχίδη, Παπαϊωάννου, Ρουμελιώτη, Σαββόπουλο, Τσίγκα Δ., Τσίγκα Σ., Τσιριγώτη, Φυσάκη, Χαρίση, Χρηστάκο.
Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:
 9 π.μ. ΑΝΤ1 – Βήμα
11 π.μ. Eurosport - Γ.Γ.Α.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
 9 π.μ. Πήγασος - NovaSport FM
11 π.μ. Πράσινη – Σ.Ε.Η.

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:

11 π.μ. Champions Team 96 - Action 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου